ÜCRETSİZ FİRMA KAYDI | GİRİŞ YAP
En iyi Free Firma Rehberi

En iyi Free Firma Rehberi

En iyi free firma rehberi, Büyük bir özenle hazırlanan free firma tanıtım sitemizde, eklenmiş olan tüm şirketler ve web siteleri sadece gösterim ve tanıtım amaçlı free olarak yayınlanmaktadır. Sitemiz eklediğiniz internet sitenize, şirketinize daha fazla müşteri kazanmanıza ve ücretsiz backlink elde etmenize olanak sağlar. Böylelikle en iyi free firma rehberi Sektör Dizini, Sitenizi daha bilindik ve kaliteli bir site haline getirir.

Free Firma Rehberi Sektör Dizinine Siteni Eklemen İçin Gerekenler

Üyelik

Firmanızı ekleyebilmeniz için ilk olarak üyelik gerekmektedir. Sitemize üye olduktan sonra ''firma ekle'' bölümünden ücretsiz olarak şirketinizin / web sitenizin uygun olduğu kategoriyi seçerek ekleyebilirsiniz. İstediğiniz kategori yoksa bizimle iletişime geçerek kategori önerisinde bulunabilirsiniz. Ekleme yaptıktan sonra ise onaylanmasını beklemelisiniz. Eklemeler onay sistemi ile dizinlerde herhangi bir karşılık beklenmeksizin yayınlanır. Kişiler ekledikleri sitelerden kendileri sorumludur. Firmamız sadece tanıtmak için dizin oluşturur.

1 - Doğru Kategori

Web sitenizi ya da şirketinizi uygun olmayan kategoriye eklerseniz içerik uymaması dahilinde dizininiz onaylanmaz.

2 - Firma Başlığı Yazılımı

İçerik uygunluğu kadar şirketin nerede hizmet verdiği de önemlidir.

3 - Anahtar Kelimeler

Anahtar kelimelerin verilmesi, dizininizin daha çabuk fark edilmesine olanak sağlar.

4 - Hizmetler

Web sitenizde ya da şirketinizde verilen hizmetleri bildirmeniz de Google'da öne çıkmanıza yardımcı olur.

5 - İletişim Bilgileri

Doğru iletişim bilgilerinin verilmesi de dizin sahibine ulaşabilmek adına kolaylık sağlar ve güvenilirliği artırır.

Web Sitesi ya da Şirketi Olmayanlar

Ayrıca şirket ve siteler hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler de üye olmadan arama yapabilir. 

Free Firma rehberi sitemizonay sistemiyle dizin oluşturduğu için web site ve şirket arayışında olanlar için de güvenilir bir rehber sitesidir. Sitemizde warez siteler bulunmaz. Firma rehberimiz pratik bir ara yüze sahip olduğu için iş yoğunluğu içerisinde size kolaylık sağlar ve vakit kazandırır. en iyi free firma rehberi, iş yeri ve site tanıtımlarımızı doğru kategoride olduğu için kullanıcıları yanıltmaz. Bu yüzden eklediğiniz dizinler, Google'da üst sıralara yerleşir.

Müşteri potansiyelinizi artıran sitemiz dinamik ekibimizle sizlere hizmet sunar ve herhangi bir sorunla karşılaşmanız durumunda bizimle iletişime geçtiğiniz gibi sorunun çözülmesi için çaba sarf eder. Şirketinizin müşteri potansiyelinizi artırmak istiyorsanız üye olarak web sitenizi eklemeniz yeterli.

 Hemen Kayıt Ol Firmanı Ekle