ÜCRETSİZ FİRMA KAYDI | GİRİŞ YAP
Siteni Ekle Tanıt

Siteni Ekle Tanıt

Siteni Tanıt: İş yeri sitenizi veya blog sayfanızı tanıtım amacıyla yaptıgınız işin ayrıntılarını görsellerle beraber siteye ilmek ilmek işleyerek işyerinizin sayfasını hazır hale getiriyorsunuz. Hazırlanmış bir web site ardından tanıtılması gerekiyor ki sitemize gelen ziyaretçiler yaptıgımız işten haberdar olarak isteklerini karşılayabilsin.

Site tanıtımında doğru backlink inşaasının önemi

Site tanıtımıyla Web sitelerine ziyaretçi çekmenin en güzel yolu dogal içerik ve dogru backlink inşaasından geçmektedir. Firma siteleri, işyeri siteleri için tanıtım siteleri, dizin siteleri bulunmaz bir fırsat diyebilirim. Google arama motoru içerisinde inde alan bir firma ekleme sitesi yaptıgınız işle ilgili bir anahtar kelimeden arama yaparak sitemize geldiginde dogru kategoride yer alıyorsanız sizi görecek ve web sitenizi ziyaret edecektir. Sitenize yönlenmiş olan bu ziyaretçiyi kazanmak sitenizin güvenilirligine baglı olmaktadır.

Ücretsiz firma rehberi ve tanıtım sitesi

Sektör Dizini olarak kısa zamanda zirve noktasına erişmiş, kullanıcıların dikkatini üzerine toplamış nadir siteler arasında yer almaktayız. Yapmış oldugumuz çalışmalar neticesinde DA, PA degerlerimiz orantılı olarak düzenli bir şekilde artmaktadır. Karşılıksız link veren siteler arasında fazla bir site kalmamasına ragmen sektör dizini sürekli olarak sizlere derin linkler vermektedir.

Firma ekleme işlemi

Siteni ekle tanıt bölümünde firma ekleme işlemini dogru kategoride yaparsanız daha fazla ziyaretçi kazanma şansınız daha yüksek olacaktır. Sektörünüze uygun kategori web sitemizde yer almıyorsa kategori öner bölümünden bizlere istemiş oldugunuz kategoriyi belirtebilirsiniz. Bizler kullanıcı dostu bir dizin sitesi olmanın yanı sıra süreklilik saglayacak uzun bir proje başlatmış bulunmaktayız. Zamanla web sitemizin degerleri daha da yükselecek ve milyonlarca kullanıcıya hitap eder bir hale gelecegimizden şüphemiz yok.
Sizler de bu dizin içerisinde erkenden yerinizi almak için sitenizi dakikalar içerisinde sektör dizinine dahil edebilirsiniz. firmanızı ekleyerek daha fazla ziyaretçi elde ettiginize gözlerinizle şahit olacaksınız. 

Sektördizini.com özetleyelim

Sektör dizini'ni tek kelimeyle örneklendirecek olursak sokak tabelası diyebiliriz. Sokakta adres veya sokak arayan bir kişi tabelalara bakarak aradıgı noktaya ulaşır. Sektör dizini de yol gösterici özelligini kullanarak kullanıcıların dogru sonuç odaklı istedikleri noktalara erişmesine olanak saglıyor. Bu neticede de hem kullanıcı kaliteli bir hizmt alırken, site sahibi de dizinimiz aracılıgıyla müşteri potansiyelini arttırmış oluyor. Daha sitenizi eklemediniz mi? Hemen üye olarak dakikalar içinde firma ekleme işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Siteni Ekle Tanıt