ÜCRETSİZ FİRMA KAYDI | GİRİŞ YAP
Coincfn.com Coin Yatırımcılarını Dolandırıyor. (Aman Dikkat )

Coincfn.com Coin Yatırımcılarını Dolandırıyor. (Aman Dikkat )

Coincfn.com dolandırıcılığı, Kısa bir süre önce yakın bir arkadaşımın coincfn.com üzerinden coin aldığını ve yatırımını geri çekemediğini bildirmesi üzerine bu site üzerinde detaylı araştırmalar yaptım. Ödemenin çekilememesi gerekçesi olarak singapur devletine 52 bin türk lirası vergi ödemesi göstermektedirler. Bu ödeme yapılmadığı taktirde hesabın 72 saat içerisinde dondurulabileceğini ilettiler. 

Bu siteden uzak durulması gerekmektedir. Umarız daha fazla can yakmadan sitenin yayını durdurulur. Tüm ziyaretçilerimizi bu site hakkında bilgilendirmeyi bir borç bilmekteyiz.

Yardımlaşma Amaçlı Whatsapp Grubu Kurduk

Coincfn.com'da bu durumu yaşayan arkadaşların hukuksal anlamda bir birlerine yardımcı olabilmeleri ve gösterdiği çabalar hakkında bilgi paylaşımı için whatsap grubu kurduk gruba katılıp durumunuzu özetlerseniz, Aynı durumda olan arkadaşlarla yardımlaşabilirsiniz. ( Bu whatsap grubunda dönecek olan hiç bir hukuka aykırı konuşmadan sektordizini.com sorumlu değildir. Sektör dizini sadece yardımlaşma amaclı bu grubu açmıştır.)

https://chat.whatsapp.com/FRWysgb6NLKJSHKajW8wgj

Yada bu linke tıklayınız

Phishing (Oltalama Yöntemi) Kullanıyorlar.

Araştırmalarımız sonucunda sitenin google indexlerinin kapalı olduğunu görmekteyiz. Yani google arama motoru üzerinden değil adres çubuğu üzerinden sadece siteye girilebiliyor bu nedenle siteyi biri tavsiye etmedikçe yani biri phishing yapmadan bulabilmek imkansız. 

Kullanıcıları nasıl buluyorlar?

Çeşitli sosyal medya uygulamalarını kullanarak bu mecralardan kişilere özel posta kutularına mesajlar gönderip sevgili, aşk, birliktelik gibi tekliflerle arkadaşlık kurup coincfn.com üzerinden yatırım yapmaya ikna ediliyor. Bu yöntemlerle kurbanlar kandırılıyor.