ÜCRETSİZ FİRMA KAYDI | GİRİŞ YAP
Firma Rehberi Kayıt Hizmeti

Firma Rehberi Kayıt Hizmeti

Firma rehberi kayıt hizmeti, almak istiyorsunuz ve firma rehberi site arıyorsanız doğru adrestesiniz. Sektör Dizini Türkiyenin en iyi firma rehberi kayıt platformudur. Sektör dizinine firmasını kayıt etmiş binlerce alanında uzman firma bulunur. 

Başlayalım dediğinizi duyar gibiyim lafı fazla uzatmadan başlayalım o halde, 

Firma rehberimize kayıt olmanız için 7 gerekçe;

  • Kalite puanı 35'dir her ay kalite puanı bir mikar yükseliş gösterir. (Firma rehberleri arasında %1 de bununan) bir kalite puanına sahip.
  • Firmanızı kayıt ettirdiğinizde yüksek kaliteli backlink alma imkanı verir.
  • Firma kayıt eden şirket sahiplerine özel profil açılır ve seo uyumlu url tahsis edilir örnek profil urli : www.sektordizini.com/firma-adiniz
  • Sektör dizinine firmasını kayıt eden şirket sahiplerinin sitelerini ücretsiz olarak tanıtımını yapar ve hiç bir ücret talep etmez.
  • Firma kayıt yaptıktan sonra sektör dizini profil gücünüz ve yorumlarınıza bakarak size puan verir ve google arama sonucunda puanınız gözükür.
  • Birden fazla firma ekleme imkanı verir. (Bir biriyle ilişkisi olmayan iki farklı firmalar)
  • Sektör dizini firma arayan herkesin karşısına çıkan dev bir platformdur. Sektörünüzde yapılan aramalara göre siteleriniz ziyaretçilerimize sunulur.

Firma Ekleme

Firma rehberlerine firma eklemek oldukça basittir sizlere basit bir form gösterip firmala bilgilerinizin girişini talep ederler, girişleriniz tamamlandıktan sonra bir çok sitede bulunan moderasyon onayından geçtikten sonra firmanız rehbere kayıt edilir.

Firma Ekleme Ücretli mi?

Her sitenin farklı poltikaları olduğundan dolayı ücretli veya karşılıklı olarak bu hizmeti veren rehberler olduğu gibi ücretsiz olarak firma rehberi kayıt hizmeti veren kuruluşlarda vardır. Bu konu hakkında genel bir şey söylemek doğru olmaz. Bizim tarafımızdan geliştirilen Sektör dizini, Kuruluş aşamasındayken gelir hedeflenmiş bir proje değildir. Uzun yıllardır yazılım işleri yapan ekibimiz firmaların en çok ihtiyacı olan kaliteli link alabileceği siter olduğunu gördü ve bu hizmetin ücretsiz sağlanmıyor yada bir şekilde ücret talep edildiğinden dolayı bu alanın en kaliteli ve ücretsiz sitesini yapmaya karar verdik.

Sektör Dizinine firmamı kayıt ettim firmam ne zaman onaylanacak?

Sektör dizini ekibi ortalama bir kaç saat içerisinde firmasını kayıt eden üyelerinin sitelerini onaylar. Bazı durumlarda firma girişiniz red edilebilir. Firma giriş ekranında belirttiğimiz ipuçlarına uyulması gerekiyor. Başka bir yerde kullanılmış bir tanıtım yazısını rehberimizde tekrar kullanmanız sizin için avantajdan daha çok dezavantaja dönüşür aynı zamanda sektör dizinini olumsuz etkiler. Bu nedenle rehberimiz kopyala yapıştır içerik gönderimi sağlayan firmaların girişlerini veya spam yapan firmaların profilini onaylamama hakkına sahiptir.

Sektör Dizini'nin kabul etmediği bir site grubu var mı?

Firma Kayıt hizmetimizden yararlanabilmek için Türkiye Cumhuriyeti Yasalarına uygun olması ön koşulumuzdur. Bunun dışında spam yapmayan her gruptan site yada hizmet girişi kabul edilmektedir. 

Bu konuda ilginizi çekebilir : Online Firma Rehberi

Firma rehberimize kayıt için buraya tıklayın