ÜCRETSİZ FİRMA KAYDI | GİRİŞ YAP
İşlerimizi Dijital ortama taşımamız gerekiyor!

İşlerimizi Dijital ortama taşımamız gerekiyor!

Bilindiği üzere daha önceden çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren işletmelerin kısıtlamalara dair yükselen seslerini duyurmaya çalışmıştık.

Türkiye ve istanbul'da evden çalışma yada ücretsiz izne çıkarma gibi yöntemlere geri dönme sinyalleri başlayınca. Evden çalışma imkanı olmayan işletme sahipleri tedirgin olmaya başladı. İşveren ve İşçi içinde sıkıntılı olan bu durum için dünyanın şuanda bir çözümü yok. Kış öncesi gelen aşı haberlerininde doğruluğuna pek inanılamıyor. Bunun nedeni ise vatandaşlar tıp dünyasının tamamının aşı haberlerinin doğru olmadığına yada çözüm olacağına inanmaması olarak görülüyor.

Doktorların bazılarının görüşü ise şu şekilde, Koronanın aşıyla bitmeyeceğini maske takmayı bırakamayacağımızı ve yeni dünya düzenine tüm işletmelerin ayak uydurulabilecek pozisyonda bulunması gerektiğini söylemektedirler.

Aşı Gerçekten Koronayı Koronayı Bitirebilir mi ?

Bazı tıpçıların da savunduğu bu durum tüm tıp dünyasından kabul edilmesede bir zümre tarafından aşının koronavirüsün kökünü kazıyacağı söylüyorlar. Tabi bu umutla işletmeler de herşeyin normale dönme inancıyla ayakta durmaya çalışıyor. Tabiki herkesin arzu ettiği de herşeyin normale dönmesi eski günlere geri dönmek.

Olumsuz Senaryoda 

Dünydadaki durumu iyi okuyamamış anlayamamış işletmeler için malesef gelecek karanlık olarak gözükmekte. İşlerimizi daha çok online ortamlarda pazarmamız gerektiği günlere her halukarda hazırlıklı olmamız gerekiyor.  

Sonuç olarak

İşletmelerimizi artık her halukarda dijitalleşmeye uygun bir hale getirmek için gerekli olan tüm çalışmalara hızlıca geçilmesini tavsiye etmekteyiz.

Peki doğru Dijitalleşme Nasıl Olmalıdır ?

  • Siparişlerin veya Ürün tanıtımlarının internet üzerinden yapılabileceği ücretli ücretsiz sayfaların oluşturulması.Bknz:  Blogger , Kurumsal site, Wordpress sistemler
  • Yüksek kira bedelleri yerine internet üzerinden daha uygun maliyetli reklam araçları kullanılması : Bknz: Google Adwors, Facebook Reklamları, İnstagram Reklamları
  • Whatsap üzerinden online sipariş alımı
  • firma rehberi sitelerden link alarak web sayfalarımızın anahtar kelimelerinde yükselmelerini sağlamak
  • Sitelerimizde tüm ürünlerimizi en güzel yönleri ve tüm detaylarıyla girişini sağlamak

Bu maddelerle yola koyularak yeni dünya düzenine ilk adımı atmış olabilirsiniz. 

Bknz: Türkiyenin en büyük firma rehberi