ÜCRETSİZ FİRMA KAYDI | GİRİŞ YAP
Sektör Dizini Sayesinde Firmalara Daha Kolay Ulaşın.

Sektör Dizini Sayesinde Firmalara Daha Kolay Ulaşın.

Sektör dizini, onlarca firma bilgisi arasında kaybolmamanız için özenle girişi yapılmış veriler arasından istediğinize kolay şekilde ulaşmanız amacıyla tasarlandı. Web sitemiz üzerinden ulaşabileceğiniz dev firma arşivi sizlerin katkısıyla günden güne gelişerek tüm sektörler ve firmaları dâhil eden, kullanıcı katkısıyla büyüyen bir arşive sahiptir. Firmamız kullanıcı deneyimi ve iletişimi üzerine yükselen listesi sayesinde kullanıcıların firmanızın bilgilerine kolayca ulaşmasını sağlayabilirsiniz.

Sektör Dizini ne amaçla tasarlandı?

Tüm firmaların dijital ortamda mevcut olsun ya da olmasın bir şekilde teknoloji ortamında bulunabilmesi amacıyla, şirket boyutu, özelliği gibi ayrımlar gözetmeden her sektörden her ölçüde firmanın kayıt olarak dahi olabileceği bir adres defteri sistemi olarak tasarlandı.

Freelancer’lar da büyük firmalar da aynı şekilde listelere dahil olarak tanıtımlarını yapabilirler. Müşteri kitlesini arttırmak ve dijital ortamda bilinirliğini arttırarak gelişmek isteyen kişiler veri tabanımıza dahil olabilirler. Sektör dizini sayesinde sitenizin google üzerinde üst sıralarda görülmesi için ihtiyaç duyduğu backlink desteğine kolayca ulaşabilirsiniz. Böylece internet sitenizin trafiğini de arttırarak daha çok kişiye kolayca ulaşabilirsiniz.

Sektör Dizini Tamamen Ücretsiz ve Kullanımı Kolay Bir Firma Rehberidir.

Firmanız tamamen ücretsiz bir şekilde veri tabanımıza eklenmektedir. Üstelik firma giriş işlemleri dakikalar içinde tamamlanarak seo için ihtiyaç duyulan backlink ve no follow link çıkışları için uygun bir platformdur. Dijital dünyanın gerekliliklerini yerine getirmek amacıyla firmanızın mobil ve bilgisayar uyumlu bir rehberde kolayca bulunabilmesi size büyük katkı sağlayacaktır.

Web siteniz olmasa da rehberimizde yer alarak firmanızın tanıtımını yapabilirsiniz. Rehberimizde yer almak içingerekli tüm kural ve koşullara internet sitemiz üzerinden ulaşabilir, sitemizi ziyaret ederek bizimle çalışmanın ne kadar kolay olduğunu deneyimleyebilirsiniz. Sektör dizini modern altyapı sistemleri ile oluşturulmuş olup güvenlik ve kolay kullanım konularına önem verilerek tasarlanmış bir rehberdir. Sitenizi doğru kategoriye ekleyerek, kaydınızı oluşturabilirsiniz. 

Firmamızın en önemli politikalarından olan kopyala yapıştır veri girişinin yasak olması sayesinde özgün bilgilerle kullanıcılarınızı ve sizleri takip eden müşterilerinizi bilgilendirebilirsiniz.

Spam ya da illegal içerik sunmadığı sürece her tür işletme ve bireysel internet sayfasının dahil olduğu rehberimizi incelemek için ansayfamızı ziyaret edebilirsiniz.