ÜCRETSİZ FİRMA KAYDI | GİRİŞ YAP
Doğru Rehberlere firma kaydı nasıl olmalıdır?

Doğru Rehberlere firma kaydı nasıl olmalıdır?

Firma ekleme rehberi olarak arama motorları içerisinde yer alan sektör dizini sitemize her geçen gün yüzlerce yeni firma eklenerek her geçen gün adım adım ön sıralara çıkmaktadır. Bedava firma ekle diye arama yaptığınızda karşınıza çıkan dizin, firma siteleri gibi tanıtım sitelerine site ekleme işlemi yapabilirsiniz. Site ekleme yaparken dikkat etmeniz gereken bir husus eklediğiniz sitenin Moz, DA, PA değerlerini incelemek olmalıdır.

Doğru Rehberlere firma kaydı nasıl olmalıdır? 

Günümüzde bazı web site sahipleri her buldukları siteye sitelerini ekleme işlemi yaparak yarardan çok aslında zarar görmektedir. Seçim yaparken dikkatli olmak önemli bir husustur. Sitenin değerleri, alexa sıralaması, sitenin ziyaret oranı göz önüne alınarak site değerlendirilmelidir. Örneğin sürekli olarak güncel içerik girilen, sürekli olarak Google örümcekleri tarafından ziyaret edilen sitelerden gelen backlink sizler için daha değerli olacaktır. 

Sektördizini.com'a her gün yüzlerce site ekleniyor.

Ekleme işlemi yapmandan önce nelere dikkat etmeniz gerektiği konusundan kısaca bahsetmişken Sektör dizini sitemize her gün güncel içerik ve yüzlerce site eklendiğini biliyor musunuz? Her geçen gün organic ziyaretçi sayısının arttığı, Site değerlerinin her geçen gün yükseldiği bir gerçektir. Bizler ekibimizle beraber sürekli olarak sitemizi güncel tutarak aslında size gelen backlinklerin de daha değerli olmasını sağlıyor ve sitenize organik aramalardan gelen ziyaretçileri yönlendiriyoruz. Müşteri portföyünüzü arttrımak için de bu sizin için bir fırsat olabilir. Sade bir arayüzle kullanıcı dostu olduğumuzu garantiledik. Mobil cihazlarda android, Apple sistemlerde sayfamızı tam mobil olarak ayarladık.

Sektör dizini diğer dizin siteleri gibi olmamakla beraber kullanışlı arayüzüyle sizlerin gözdesi olabilir. Kısa bir sürede üye olarak web sitenizi ekleyebilirsiniz. Siteleriniz belirlik aralıklarda onay almaktadır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.