ÜCRETSİZ FİRMA KAYDI | GİRİŞ YAP
Sektör Dizininin Firmalara Sağladığı Avantajlar Nelerdir?

Sektör Dizininin Firmalara Sağladığı Avantajlar Nelerdir?

Kullanıcıların kendileri için oluşturmuş olduğu firmaları, web sitelerini sektör dizini sitemize üye olduktan sonra ekleme yaparak müşteri potansiyeli elde etmenin yanı sıra ayrıca web sitelerini ön sayfalara taşıyabilecek kaliteli backlink elde ederler.
İnternet ortamında web site tanıtım ve firma tanıtım rehberi görevi üstlenmektedir. Sektör dizini'ne sitenizi ekleyerek web sitenizi zenginleştirebilirsiniz.

Her üyemiz tanıttığı markasından sorumludur. Yanlış bir ekleme yapıldığını düşünüyor veya herhangi bir farklı sorunla karşı karşıyaysanız iletişim adresimizden bizlere ulaşabilirsiniz.

Sektör Dizini Neden kullanılmalıdır ?

Sektör dizini sitemiz internet sitenizi, işyerinizi ekleyerek tanıtarak müşteri potansiyeli elde edebileceğiniz büyük bir özen titizlikle hazırlanmış firma rehberi tanıtım sitesidir.
Sitemiz içerisine eklenmiş olan tüm şirketler, web siteleri gösterim ve tanıtım amaçlı yayınlanmaktadır.

Rehbere Firmamı nasıl eklerim ?

Sitemize üye olduysanız menümüzde bulunan Siteni Ekle kısmından firma ekleme ekranına ulaşabilirsiniz.

Eğer henüz üye olmadıysanız ilgili link sizi giriş yapma sayfasına gönderecektir bu sayfadan henüz üye olmadım butonuna tıklayarak kaydınızı tamamlayın sonrasında siteni ekle kısmına tıkladıgınızda firma ekleme sayfası açılacaktır.