ÜCRETSİZ FİRMA KAYDI | GİRİŞ YAP
Google Kobi'lere Reklam Kredisi Veriyor

Google Kobi'lere Reklam Kredisi Veriyor

Google Kobi'lere Reklam Kredisi Veriyor.Tüm Dünya'yı etkisi altına alan coronavirüs vakalarından kobi firmaları da büyük oranda olumsuz olarak etkilendi. Üretimin durması, işyerlerinin iş yapamaması işyeri sahiplerini oldukça zor duruma soktu. Her ne kadar Devlet tarafından destek veriliyor olsa da kobiler bu zorlu dönemin etkilerini hala daha üzerinden atamadı. Bu zorlu günlerde Google reklam kredisi vereceğini söylererek Kobi'lere rahat bir nefes aldırdı.

Dünyanın en çok etkisi altında olduğu Corona virüsü hastalığından en çok etkilenen küçük ve orta halli kobiler, işletmeler olmuştur. Küçük ve orta halli işletmeler gün gelip iş yapamamakta, yaptıkları işlerden randuman alamamaktadır. Salgın döneminde Kobilerin müşterileriyle iletişimde kalmasını hedeflemek amacıyla bir destek paketi açıklaması yayınladı. O açıklamayı sizlerle paylaşmak isterim.

İşte o açıklama;

KOBİ'ler için maliyetin bir kısmını hafifleterek, bu zorlu dönemde işletmelerin müşterileriyle iletişimde kalmasına yardımcı olmak istiyoruz. Bu nedenle, dünya genelindeki KOBİ'lerimize 340 milyon ABD doları değerinde reklam kredisi veriyoruz. Söz konusu krediler, Google Ads platformlarımızda 2020'nin sonuna kadar herhangi bir zamanda kullanılabilir. 2019'un başından beri etkin reklamveren olan KOBİ'lerin Google Ads hesaplarına önümüzdeki aylarda bir kredi bildirimi gönderilecektir.

İlgili adreslerine müşteri çekemeyen, ürettikleri ürünleri satamayan işletmeler tanıtılan bu reklam paketiyle beraber servis yaparak veya farklı yollarla müşterileriyle masrafsız bir şekilde iletişimde kalabilecekler. Google geniş reklam ağı ve yaptıkları değişikliklerle müşterilerinin gönlünü fethetmeye devam ediyor.

Dizin sitelerinin önemini daha önceden Google'ın yaptığı açıklamalarla sizlere anlamıştık. Bizler de bu zorlu dönemde sektör dizini platformu olarak sizlere ilgili kullanıcıları yönlendirmek ve fayda sağlamak için var gücümüzle çalışmaktayız. Sitemize üye olarak firmanızı, kobi'nizi ekleyerek sitenize daha fazla ziyaretçi uğramasını sağlayabilirsiniz.

Türkiye'nin en iyi firma rehberi olarak bu olumlu açıklamayı sizlere duyurmaktan mutluluk duyar, sağlıklı günler dileriz.