ÜCRETSİZ FİRMA KAYDI | GİRİŞ YAP
Firma Rehberi kullanımı nasıl olmalıdır?

Firma Rehberi kullanımı nasıl olmalıdır?

Firma Rehberi kullanımıRehberler, firmalara ücretsiz tanıtım yapma imkânı sunar. Dijital dünyada, reklam birçok kapının anahtarıdır. Yerinde verilmiş kararlarla uygun kanallar seçilerek ürün ve firma reklamlarının yapılması, sektörde bilinirliği arttıran temel unsurdur.

Reklamlar, müşteriler üzerinde önemli etkilere sahiptir. Bundan dolayı reklam hususunda firmaların özel çalışmalar yapıp, her fırsatta markalarını göz önünde bulundurmaları gerekmektedir. Sektör Dizini bu gerekliliğin farkında olmakla beraber kullanıcı firmalarına ücretsiz reklam olanağı sunmaktadır. Reklam metinlerini genel olarak firmadan alan site, kişisel siteler de dahil olmak üzere yasal bir çerçeve dahilinde çoğu firmanın tanıtım ve reklam işini bünyesinde üstlenmektedir. 

Firma Rehberi kullanımı nasıl olmalıdır?

  • Bir çok rehberde Firma reklamı yapabilmek için:
  • Öncelikle bir hesap açılması gerekir.
  • Üye girişi mutlaka yapılmalıdır.
  • Üye girişi yapıldıktan sonra firma ekle butonuna tıklayarak firmayla ilgili detaylı bilgiler girilir.
  • Firmayı tanıtmak amaçlı birkaç cümleden oluşan bir metinle firma tanıtımı yapılır ve ücretsiz bir şekilde reklam sağlama hizmeti gerçekleştirilir.
  • Spam firma açıklaması girilmemelidir. Profilinizi ziyaret eden kişiye anahtar kelimenizi göstermek yerine firmanızı anlatan 2-3 cümle çok daha etkili olabilir.

Reklam Vermenin Avantajları Nelerdir? 

Rehberler üzerinde verilen reklamlar firmaların bilinirliğini arttırır. Kullanıcılara göz aşinalığı sağlayacak olan firmalar herhangi bir ihtiyaç dahilinde akla gelen ilk isimler olacaktır. Bunun yanında sitenin kaliteli alt yapısı sayesinde Google aramalarında öncelikli sıralarda kullanıcıların karşısına firmaların isminin çıkmasını sağlar. 
Sektör Dizini alanında öncü bir backlink kanalı ve firma rehberidir.

Google’da kalite puanı 41 olan site, bir yıldır sektörde olmasına rağmen oldukça kaliteli işlere imza atmış ve adından söz ettirmeyi başarmıştır. Sektör dizini sitesine reklam veren firmalar, Google tarafından belirlenmiş olan yönergelere uygun bir şekilde hazırlanmış olan bir çevrimiçi firma rehberi sitesinden tamamen ücretsiz bir şekilde reklam için yerlerini almış olurlar. Sektör dizini sitesinde verilen tüm hizmetler çevrimiçidir, herhangi bir kuruma ya da ofise başvurup orayı ziyaret etmeniz gerekmez. Bu da kullanıcılara müthiş bir kolaylık sağlar.

Binlerce kişinin ziyaret ettiği bu portalda firmanızın da reklamının yer almasını istiyorsanız site üzerinde bulunan kaynaklardan iletişime geçebilir, anında ücretsiz bir şekilde reklamınızı verebilirsiniz.