ÜCRETSİZ FİRMA KAYDI | GİRİŞ YAP
Firma Ekle

Firma Ekle

Firma ekle, sitenin ücretsiz tanıtımını yapılsın. DA - Pa puanınızı arttırmak için kaliteli içeriklere sahip, blacklink sayısı fazla sitelerden link çıkışı olması önemli bir faktör haline geldi. Rehberlere Firma ekleme işlemi yaparak firmanızın tanıtımını yapabilirsiniz.  Yapılan son güncellemede ise kendi gözlemlemelerimize dayanarak diyebiliriz ki Dizin siteleri, Firma Rehberi Siteleri, Tanıtım siteleri büyük yere sahip oldu.

Firma rehberlerine sitenizi ekleyerek Domaininizin otoritesini arttırmanın yanı sıra ziyaretçi de elde edebilmektesiniz.

Firma Ekleme Nedir?

Arama motorları içerisinde yer alan firma ekleme, dizin siteleri, sektör rehberi gibi firmanıza veya web sitenize hit sağlayarak sitenizi ön plana çıkararak DA değerini yükselten tanıtıcı reklam siteleridir. Google arama motoru için yapılan son algoritma güncellemelerinde DA, PA değerleri ön plana çıktı.

Ücretsiz Firma Ekleme Rehberi

Dizin siteleri, Firma siteleri arasında ücretsiz site ekleme hizmeti veren web siteleri yer alsa da, link değişimine zorlayan veya bu işi ücretlendirme üzerine döken bir çok site bulunmaktadır.

Sektör Dizini olarak biz web sitenize dofollow backlink sağlamanın yanı sıra sitenizi ön plana çıkartarak sitenize müşteri, ziyaretçi yönlendiriyoruz. Sektör dizini sitemiz yakın zamanda açılmış olmasına rağmen bir çok firma sahibi, web site sahibi sitemizi keşfederek  ziyaretçi kazanmaya ve domain otoritelerini güçlendirmeye başladı.

Ücretsiz Site Ekleme Nasıl Yapılır?

Ücretsiz olarak sitenizi eklemek için yapmanız gereken 5 dakikanızı ayırarak sektordizini.com sitemize üye olmak olacaktır. Sitemize üye olduktan sonra giriş yaparak firma ekle linkini tıkladıktan sonra istenilen bilgileri giriş yaparak kaydet butonuna tıkladığınızda moderatörler tarafından siteniz uygun görülürse hemen dizine ekleme işlemi gerçekleşecektir.

Ücretsiz olarak sitenizi ekleyebilir ve daha fazla ziyaretçiye sahip olabilirsiniz. Rehberimiz hızlı index aldığı için arama motorlarında daha fazla anahtar kelime aramalarında çıkarak sitenize organik ziyaretçi getirecektir. Ayrıca backlink değeri yüksek olan sitemzden sitenize dofollow link çıkışı gerçekleşmiş olacaktır. 

Kaliteli Firma ekleme siteleri arasında popüler konumda olan sitemizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Sitemiz içerisinde moderatör arkadaşlar sürekli olarak aktif oldukları için siteniz kurallarımıza uygunsa çok kısa bir zaman diliminde onaydan geçecektir. Sektör Dizini fark yaratır!