ÜCRETSİZ FİRMA KAYDI | GİRİŞ YAP
Google Site Nasıl Eklenir? - Birlikte büyüyelim

Google Site Nasıl Eklenir? - Birlikte büyüyelim

Google site ekleme, Sektör dizini dizinimize sitenizi ekleyerek Google arama motorunda yapılan aramalarla doğru orantılı olarak sayfanıza organik ziyaretçi çekebilirsiniz. Seköt dizini sitemizin Google içerisinde binlerce indexe sahip olması sayesinde sizler de arama motorlarında yapılan aramalar sonucunda bize ulaşan ziyaretçileri sitenize yönlendirebilirsiniz.

Site inşaasında önemli noktalar 

Başarılı bir site ekleme işlemi yapmak için öncelikli olarak yaptığınız işi anlatan bir title, Yaptığınız işleri açıkça belirten bir description ve doğru kategori seçimi çok önemlidir. Yaptığınız işleri ne kadar net anlatırsanız o kadar fazla ziyaretçi, müşteri kazanabilirsiniz. Ayrıca araştırmalar yaparak farklı ücretsiz site ekleme siteleri'ne ekleme yaparak ekstra ziyaretçilere erişebileceğiniz gibi DA değerinizi de doğal yollarla yükseltmiş olursunuz. Aynı sektör içerisinde rekabet gösteren siteler için DA, PA kavramları çok önemlidir.

Kullanıcılara doğru link yapısından erişmek doğal olarak kullanıcı dostu bir site olduğunuzu gösterir ve Google sizi üst sıralara taşır. Örnek verecek olursak İnternette Tesisat işlerini yaptıracak bir kullanıcı Tesisat kategorisine ulaştı ve site içerisinde giriş yaptı, kategori içerisinde aradığı Tesisat işlemleri için siteler olması bu kullanıcıyı sizr kazandırırken, kategori içerisinde farklı işlerin yer alması bu kullanıcıyı siteden uzaklaştırmak zorunda bırakacaktır. Kullanıcılar aradıkları hizmete direk ulaşmak istemektedirler. Google'ın kullanıcı dostu siteleri ön plana taşıması bu sebebtendir ki en doğrusunu yapmaktadır.


Backlink ile aradığımız şeyin dışında her sayfa çöplük gibi karşımıza çıkmaktaydı. Google yaptığı algoritma güncellemeleri ile günümüzde aradığımızı cuk diye karşımıza çıkartıyor. Site ekleme işlemi gerçekleştiren kullanıcılarımızın yazıları index aldığı için kayıtlı kullanıcılarımızın sitesini güçlendirecek derin link(Dofollow) çıkmaktayız.

Sitenizin değerlerini yükseltmek, ziyaretçi kazanmak istiyorsanız Sektör Dizini sizin için doğru yer. Ücretsiz karşılıksız dofollow link veren siteler günümüzde bulunmamakla beraber, nofollow link veren firma ekleme siteleri bile karşılıklı link mantığıyla çalışmaktadır. Sizler de karşılıksız olarak sitenizi ekleyerek dofollow link alın ve Google içerisinde rakiplerinizle yarışın.