ÜCRETSİZ FİRMA KAYDI | GİRİŞ YAP
Korona Virüs Aşısını Türkler Buldu!

Korona Virüs Aşısını Türkler Buldu!

2020 Yılı Türkiye, firmalarımız ve ekonomimiz için adeta kabus gibi bir yıl oldu. Herşeye rağmen Türk firmaları üretmeye ve gelişmeye devam etti. Yılın son düzlüğünde BionTech firmasının müjdesiyle türk lirası değer kazanmaya başladı ve yüzlerimiz gülmeye başladı.

Uğur Şahin: 90% etkili Aşının salgını bitireceğinden eminim açılaması ise gündeme bomba gibi oturdu tekrar eski günlere geri dönebilme ümidi tüm gelişmekte olan para birimlerine olumlu yansıdı. Çok zor günler geçiren ülkemizin gelecek yılda güzelliklerle dolu bir yıl geçirmesini arzu ediyoruz.

Maddi ve Manevi olarak çok sıkıntı çektiğimiz şu günlerde sizlere destek olabilmek için firma rehberi kurduk ücretsiz olarak firmaların dijital ortamda tanıtım yapabilmelerini sağladık.

Sektör dizini türk firmalarınına olan desteğini sürdürmektedir. Günlük 5.000 - 6.000  ziyaretçi ortalamamızla sitemizde firmasını yayınlayan tüm kobi ve serbest meslek sahiplerine tamamen ücretsiz olarak tanıtım hizmeti vermektedir.

Eğer hala firmanızı tanımlamadıysanız hemen sitemizin ana menusunde bulunan firma ekle butonunu kullanarak firmanızı ekleyebilirisiniz.