ÜCRETSİZ FİRMA KAYDI | GİRİŞ YAP
Trendyol Dolap Uygulamasında Nasıl Satış Yapılır? Resimli Anlatım*

Trendyol Dolap Uygulamasında Nasıl Satış Yapılır? Resimli Anlatım*

Trendyol firmasının 2. El ürün satışı için kurduğu Dolap uygulamasında nasıl satış yapılır? Dolap uygulamasında neleri bilmeniz gerekiyor? konusunu kaleme aldık.  Dolap uygulamasında ürün satışı yapabilmeniz için ilk olarak dolap uygulamasına üye olmanız gerekmektedir. Uygulamayı açtıktan sonra karşınıza çıkan üye ol buttonundan üyelik sayfasına ulaşmanız gerekmektedir.

Trendyol Dolap'a üye olmak için 3 farklı yöntem bulunmaktadır. Bunlar şu şekildedir;

  1. Facebook ile üye olmak
  2. Trendyol hesabınızla üye olmak
  3. Manuel Hesap Açmaktır.

Manuel dolap hesabı açmak için resimde gösterildiği gibi bilgilerinizin girişini yapıp mevcut sözleşmeleri okuduktan sonra onaylayıp dolap hesabınıza giriş yapabilirsiniz.

Daha sonra dolap uygulamasına giriş yapıp anasayfada alt kısımda ortada bulunan ürün ekle linki üzerinden resimde gösterildiği şekilde ürüne dair tüm bilgileri girmelisiniz.

Ana kategori seçimi tamamlandıktan sonra bir sonraki aşamada; alt kategori seçimi, marka seçimi, ürün başlığı, ürün açıklaması ve fiyatının olduğu ekranlara geçiyor olacağız.

Görsel 4 de onaya gönder dediğinizde dolap yetkililerinin önüne düşen ürün girişiniz kısa bir süre sonra onaylanıp yayınlanmaya başlıyor.

Dolap uygulamasında takipçi nasıl arttırılır?

Dolap uygulamanızda takipçilerinizi arttırmanın 3 püf noktasına değinelim o halde lafı fazla uzatmadan konuya geçiyorum.

  • Diğer insanların dolaplarını takip edin.
  • Ürünlerinize gelen tekliflere hızlı cevap verin.
  • Kaliteli ürünleri dolabınıza ekleyin kimseye faydası olmayacak ürünleri dolabınızda sergilemeyin.
  • Başka dolaplara yorum yapın.