ÜCRETSİZ FİRMA KAYDI | GİRİŞ YAP
Firmamı nasıl ücretsiz başka sitelere eklerim? 

Firmamı nasıl ücretsiz başka sitelere eklerim? 

Ücretsiz olarak firmanızı başka sitelere eklemenin sayılı yöntemi vardır. Ücretiz firma tanıtımı nasıl yapılır? Ücretsiz firma tanıtımı yapma yöntemleri nelerdir? Ücretsiz Firmamı tanıtmak istiyorum diyorsanız doğru yerdesiniz.

Ücretsiz olarak tanıtım yöntemleri neler?

  • Facebook profili oluşturmak ve düzenli olarak arkadaş ekleme yöntemiyle bir miktar kitleye ulaşmak
  • İnstagram profili oluşturmak aynı şekilde düzenli olarak takip ederek ve profilinizi güçlendirerek firmanıza takipçi kasabilirsiniz.
  • Faaliyet gösterdiğiniz alana dair tanıtım haber sitelerine mail atarak ücretsiz bir şekilde röpörtaj talep edebilirsiniz.
  • Firma Rehberleri ile tanıtım yapabilirsiniz. Türkiyede bu alanda kurulmuş bir çok köklü firma rehberi vardır. Bu yazıyı okuduğunuz sitede aynı zamanda bir firma rehberidir. Aşağıda sektör dizinine nasıl ücretsiz firma nasıl eklenir tüm detaylarıyla anlattık.

Firma Rehberlerine Kayıt Nasıl Olur ?

Online pazarda olan satıcı ve alıcı iletişim yönünden veya yapılan iş yönünden daha az olmasından dolayı artık günümüz dünyasında çokça talep görmektedir. Bu yüzden ücretsiz firma rehberine başvuran firma sahipleri oldukça fazladır. Bu online firma rehberlerinin nasıl işlediği ise firmalar tarafından sıkça sorular sorular arasındandır. Öncelikle atmanız gereken ilk adım en büyük firma rehberini bulmaktır.

Aşama aşama kayıt ekleme

Daha sonra ücretsiz firma ekle butonunun kullanarak siteye giriş yapmanız gerekmektedir. E-mail ve belirleyeceğiniz şifre ile kaydolduktan sonra firmanızın web sitesini veya firmanıza ait isim, telefon, adres veya e mail gibi iletişim bilgilerini yazmanız tüketiciler ile diğer firmalara kolayca ulaşılabilir olduğunuzu göstermiş olacaksınız. Firmanızın içerik, kalite ve içinde bulunduğu sektörü bilgilerinizin detayında verebilirsiniz.

Lokasyonun önemi yok

İstanbul, Ankara, İzmir, Mersin gibi liman ve ticaret şehirlerinde olmasanız bile hem bu şehirlerdeki firmalara ulaşabilir, hem de buralardaki firmalarla kolayca bağlantı kurabilirsiniz. Kendi şehrinizde bulunan diğer firmalara da online firma rehberini kullanarak ulaşabilirsiniz. Ücretsiz firma rehberi sizi etrafınızdaki piyasaya hakim olmanızı sağlarken aynı zamanda tüketiciler tarafından daha görünür hale getirir.

Tüketici tarafından görünür olmak

iş rehberinde yerinizin daha üst sıralarda ve göze çarpar olduğunuzu kanıtlar. Firma görünürlüğünüz arttıkça, sektörünüzde ve en büyük firma rehberlerinde aranan bir firma haline gelir, işinizi daha geniş kitlelere duyurma şansı yakalamış olursunuz. Ücretsiz firma eklemek sizin ve firmanızın düşündüğünüzden çok daha hızlı ve pratik bir şekilde büyümenize fırsat tanıyacaktır.

En büyük firma rehberini tespit etmek

Yapacağınız araştırmalar sonucunda, en büyük firma rehberine ulaşıp, birkaç dakika içerisinde kayıt olup, şirketinizin web sitesini ekleyerek güvenilir bir şekilde işinizi ve firmanızı büyütme ve geliştirme şansı elde edersiniz. Firmanıza ait bir web sitesi yok ise, ücretsiz firma ekleme yolu ile diğer iletişim bilgilerinizi yayabilir, şirketler arası bağlantılar kurabilir, şirket görünürlüğünüzü ve tanınırlığınızı sekiz katına çıkarabilirsiniz. Birkaç dakika içerisinde kolayca yapacağınız ücretsiz firma ekleme işlemi sayesinde zamandan ve efordan tasarruf edecek, size uygun firmaları bulmak için saatlerce telefon görüşmesi yapmak zorunda kalmayacak ve ihtiyaç duyduğunuz sektördeki tüm firmaları tek bir sayfa da görebilme şansına erişmiş olacaksınız.