ÜCRETSİZ FİRMA KAYDI | GİRİŞ YAP

Sapphire Fue Transplant De Păr - Forcehair - Adres - Telefon - İletişim bilgileri nedir?

Telefon Numarası0(553) 950 03 06
Adres Kartaltepe Mh. Limon Çiçeği Sokak: No:1 Bakırköy/İstanbul
SektörHastaneler
Mailinfo @ forcehair.com
Görüntülenme350 Kez Görüntülendi.
WebsiteSapphire Fue Transplant De Păr - Forcehair
Eklenme Tarihi11-02-2022
Puan Ver
Konumu

Aplicațiile cu vârf de safir încep mai întâi cu anestezie locală. După procedura de anestezie locală, foliculii de păr se încep să fie colectați cu ajutorul unui micromotor. În timpul acestui proces de colectare, foliculii de păr sunt prelevați unul câte unul. În general, recepția se face prin vârfuri de micromotoare care variază de la 0,6 la 0,8 mm.

După achiziție se efectuează procesul de transfer către canalele care urmează să fie deschise în zona de plantare. Rata de succes a rezultatului în procedurile de transplant de păr este direct proporțională cu imaginea naturală capturată. Această imagine naturală este surprinsă de unghiul transplantului, frecvența acestuia și direcția foliculilor de păr care sunt transferați după procedură.

Ținând cont de aceste detalii, este un detaliu important să procesezi vârfurile de safir pentru a obține cea mai mare eficiență.

O altă inovație adusă de vârfurile de safir în domeniul transplantului de păr este că permite mult mai mult transplant de rădăcină datorită canalelor deschise cu un unghi minim. Din acest motiv, se obține un succes serios în atingerea frecvenței dorite.

Conversațiile cu specialiștii Centrului Medical Aslı Tarcan vă vor ajuta să obțineți informații detaliate despre proces pentru a obține raportul corect în ceea ce privește frecvența transplantului de păr.

Descărcarea de către Pacient:
Toți pacienții sunt externați după operație, cu excepția celor care nu doresc să stea la hotel. Nu au nevoie de spitalizare. Partea în care este luat țesutul este făcută o înveliș special. Astfel, tăierea contactului cu zona exterioară este asigurată într-un mod estetic.

Timp de spălare a părului:
In a 3-a zi dupa operatie efectuam prima interventie pe suprafata plantata si va prezentam in detaliu procesul de spalare. Efectuând procesul de spălare așa cum v-am arătat timp de 10 – 12 zile, veți preveni formarea crustei sau coagularea în zona transplantată.numită perioadă. Cu alte cuvinte, este căderea părului de la capetele rădăcinilor transplantate din cauza nutriției insuficiente și a expunerii la fluxul de aer în perioada de adaptare de câteva zile.

Totuși, ar trebui să precizăm și că această pierdere se va întâmpla cu siguranță tuturor sau că tot părul transplantat va cădea. Nu există absolut nicio problemă dacă tot sau o parte din ea se varsă sau nu. Aceasta, Este o situație normală în proces.

3. Când ajungeți în luna octombrie, rădăcinile plantate încet încep să se arate pe piele ca păr. Aceasta înseamnă: Acum poți observa cu ușurință că părul tău crește.

6. Până la sfârșitul lunii, ați finalizat jumătate din proces. Cu alte cuvinte, jumătate din părul tău transplantat va ieși. In minim 8 si maxim 1,5 ani vom finaliza procesul in timp ce tot parul transplantat a crescut. Cu alte cuvinte, jumătate din părul tău transplantat va ieși. In minim 8 si maxim 1,5 ani vom finaliza procesul in timp ce tot parul transplantat a crescut.

Cu alte cuvinte, jumătate din părul tău transplantat va ieși. In minim 8 si maxim 1,5 ani vom finaliza procesul in timp ce tot parul transplantat a crescut.


Sapphire Fue Transplant De Păr - Forcehair firmaya dair şikayet ve yorumlarını okuyabilirsiniz ve telefon numarasını arayabilirsiniz.http://www.forcehair.com/ro kuruma dair websitesi şu şekildedir. Sapphire Fue Transplant De Păr - Forcehair Ürün veya hizmetlerine dair şikayetlerini inceleyebilirsiniz. Sapphire Fue Transplant De Păr - Forcehair için şikayet öneri ve yorumlarınızı aşağıdaki formu doldurarak bize gönderebilirsiniz. Sapphire Fue Transplant De Păr - Forcehair Firması 11-02-2022 Tarihinde sitemize girişi yapılmıştır. 11-02-2022 Tarihinden bu güne kadar toplam 350 kez sektör dizini ziyaretçileri tarafından bu sayfa görüntülendi. Firmaya ait cep telefonuna buradan ulaşabilirsiniz: 05539500306
Güvenlik Kodu: