ÜCRETSİZ FİRMA KAYDI | GİRİŞ YAP
Rehberimize Firmanızı Ekleyerek Firmanızın Ücretsiz Reklamını Yapın!

Rehberimize Firmanızı Ekleyerek Firmanızın Ücretsiz Reklamını Yapın!

Rehberimize Firmanızı Ekleyerek Firmanızın Ücretsiz Reklamını Yapın, Rehberimiz binlerce anahtar kelime içerisinde üst sıralarda yer aldığı için günlük binlerce firma arayan kişiyi ağırlamaktadır.

Firmanızı ekleyerek sitemizi ziyaret eden binlerce kişiye kendi firmanızı gösterme fırsatını yakalayabilirsiniz. Üstelik hiç bir ücret ödemeden! Kısa bir zaman dilimi ayırarak ücretsiz firma ekleme işleminizi gerçekleştirerek sitenizi organik kullanıcıların görmesini ve ziyaret etmesini sağlayabilirsiniz.

Rehberlere Firma veya hizmet kaydında gerekli olan bilgiler neler?

Sektör dizini sitesine firma, şirket bilgilerinizi girerek ekleme yapabileceğiniz gibi şahsi olan web adresini de ekleyerek kullanıcıların dikkatini çekerek ziyaretçi kazanabilirsiniz. Yeni firmalar özellikle müşteri bulmakta zorlandığı için firma rehberleri mecralarını öncelikli olarak tercih etmektedir. 

Rehberler tam olarak nasıl çalışıyor? Rehberlere Ziyaretçi akışı nasıl sağlanıyor?

Firma Rehberleri tam olarak bir aracı görevi görür ve bir çok firma rehberi bu hizmeti ücretsiz verir. Alıcı ile satıcıyı doğrudan temasa sürüklerler.

1. Direkt Ziyaretçi Akışı: Herhangi bir sektörde firma arayan ziyaretçiler firma rehberlerine giriş yapıyor. İlgili kategoride bulunan firmaları arayıp fiyat teklifi alıyorlar. 

2. Organik Ziyaretçi Akışı: Firma profilinize yazdıgınız açıklamalar ve firma bilgileri google tarafından indexlenir ve sıralamalara dahil edilir. Zamanla firma profiliniz trafik alan anahtar kelimelerde bulunmaya başladıkça bu şekilde telefon ve sitenize trafik'de sağlarlar.

Kullanıcılar rehberlerden firmanızı veya hizmetinizi nasıl buluyor?

Siz bir ziyaretçisiniz ve sektör dizini sitesini bularak içeriye giriş yaptınız. Sektörlere baktığınızda temizlik, bilişim, bilgisayar programcılığı gibi bir çok seçenek gözüküyor. Bizim için uygun kategori temizlik diyelim.

Halı yıkama hizmeti almak istiyoruz ve temizlik kategorisinde halı yıkama firmalarının içerisine giriş yaptık. Önümüze çıkan bir çok firma oldu ve seçim yapmak zorunda kaldık. Bu noktada da yorumlara ve firmaya verilen yıldızlara göre bize en uygun firmayı kolaylıkla tercih edebiliyoruz.

Bu örneğimizi okuduktan sonra sizin de gerçekten çok mantıklı dediğinizi duyar gibiyim? Bu yüzden bir web adresinin kullanıcı dostu olması, bilgilerin doğru yerde, doğru kategoride olması maksimum başarı sağlar.